Gardie biezpiena mīklas radziņi

Gardie biezpiena mīklas radziņi Foto: Gardie biezpiena mīklas radziņi

Sastāvdaļas

  • 100 g miltu
  • 100 g biezpiena
  • 100 g sviesta
  • 1 šķipsniņa sāls
  • 1 olas dzeltenums
  • 1 šķipsniņa cukura
  • cukurs un malts kanēlis pildījumam

Pagatavošana

  1. Miltiem pievieno gabaliņos sagrieztu sviestu, biezpienu, ātri sakapā ar nazi, veidojot drumstalas.
  2. Miltu maisījumam pievieno olas dzeltenumu un samīca mīklu.
  3. No mīklas izveido bumbiņu, ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī, uz 40 minūtēm.
  4. Uz miltiem nokaisītas darba virsmas, mīklu izrullē taisnstūrī un sagriež trīsstūrīšos.
  5. Trīsstūrīšus pārkaisa ar cukuru un kanēli un satin radziņus.
  6. Radziņus liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru un liek saldētavā uz 25-30 minūtēm.
  7. Cep 200°C temperatūrā, 25-30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes