Sastāvdaļas
- 1 kabacis
- 1 ēdamkarote sasmalcinātu ķiploku
- 1/2 glāzes rīvmaizes
- 1/2 glāzes cieta siera
- 2 olas
- svaigi malti melni pipari pēc garšas
- olīveļļa
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Kabaci sarīvē uz rīves. Ar papīra dvieli viegli nospiež lieko šķidrumu.
- Kabaci liek traukā, pievieno ķiplokus, rīvmaizi, sieru, olas, sāli un piparus. Kārtīgi samaisa.
- Pannā uz vidējas uguns uzkarsē olīveļļu.
- Ar karoti liek mīklas masu uz pannas, viegli piespiež un cep pankūkas apmēram 2 minūtes no katras puses.
- Pasniedz ar mērci pēc pašu izvēles vai ar krējumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!