Sastāvdaļas
- 2 glāzes miltu
- 2 tējkarotes cepamā pulvera
- 1/2 glāzes cukura
- 150 g margarīna
- 2 ēdamkarotes kakao pulvera
- 250 g biezpiena
- 2 olas
- 1 ēdamkarote vaniļas cukura
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma
- 2 ēdamkarotes iebiezinātā piena
- 2-3 ēdamkarotes mannā
- 1 glāze citrusaugļu džema
Pagatavošana
- Miltus samaisa ar cepamo pulveri, cukuru, rīvētu margarīnu - samaisa drupaču masu.
- Drupaču mīklu sadala 2 daļās, vienai daļai pievieno kakao pulveri.
- Biezpiena masa - biezpienu samaisa ar mannā, olām, vaniļas cukuru, skābo krējumu, iebiezināto pienu - viendabīgā masā.
- Veidnē (labāk četrstūrainā, silikona), liek drupaču mīklu ar kakao pulveri, izlīdzina.
- Virsū liek biezpiena masu.
- Biezpiena masai virsū liek citrusaugļu džemu.
- Virsū džemam liek atlikušo drupaču mīklas pusi.
- Cep 180°C temperatūrā, 25-30 minūtes.
- Gatavu rausi sagriež porciju gabalos.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!