Sastāvdaļas
- 2 siļķes
- 1-2 lieli sīpoli
- 5 ēdamkarotes ābolu etiķa
- 2 tējkarotes sāls
- 1/2 tējkarotes cukura
- 1 glāze ūdens
- 10 melno piparu graudiņi
- šķipsniņa koriandra
Pagatavošana
- Gatavo marinādi - ūdenim pievieno cukuru, sāli, ābolu etiķi, mazliet uzkarsē, bet neuzvāra - kamēr visas sastāvdaļas izšķīst.
- Siļķes iztīra, sagriež gabaliņos, sīpolus sagriež gredzenos.
- Burkā liek siļķes gabaliņus, pamīšus ar sīpoliem, piparu graudiņiem, koriandru.
- Uzlej atdzisušu marinādi, aizvāko, uz 24 stundām noliek malā.
- Pēc diennakts marinētā siļķe ir gatava.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!