Sastāvdaļas
- 2 cīsiņi
- 1 sīpols
- 2 burkāni
- 2 kartupeļi
- 5 mazie marinētie gurķīši
- 1 bundža olīvu
- 4 citrona šķēlītes
- saulespuķu eļļa
- 2 ēdamkarotes tomātu pastas
Pagatavošana
- Katlā lej ūdeni, uzvāra.
- Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos, liek katlā.
- Cīsiņus sagriež šķēlītēs, cep augu eļļā, liek katlā pie kartupeļiem.
- Burkānus nomizo, sarīvē.
- Sīpolu sagriež vidēja lieluma gabaliņos.
- Sīpolu un burkānus cep augu eļļā, 10 minūtes.
- Sīpoliem un burkāniem pievieno tomātu pastu, sautē 5-10 minūtes.
- Gurķīšus, olīvas sagriež šķēlītēs, citrona šķēlītes - ceturtdaļās.
- Apceptos sīpolus un burkānus, gurķīšus, olīvas, citronus liek katlā pie kartupeļiem un cīsiņiem.
- Visu vāra 10-15 minūtes.
- Zupu pagaršo, vai nepieciešama sāls.
- Zupu rotā ar sakapātiem zaļumiem, pievieno skābo krējumu pēc garšas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!