Galerta olas

Galerta olas Foto: Galerta olas

Sastāvdaļas

  • 10 olu čaumalas(veselas)
  • 2 glāzes sālīta gaļas buljona
  • 20 g želatīna
  • 1 paprika
  • 1 maza konservētas kukurūzas bundžiņa
  • 300 g šķiņķa
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Pildījumam var izmantot zivis, dažāda veida gaļu.
  2. Sagatavo čaumalas - kārtīgi nomazgā olas, izdauza nelielu caurumiņu olas strupajā galā, saturu izlej.
  3. Olas saturs Jums šajā receptē nebūs nepieciešams.
  4. Olu čaumalas no iekšpuses izmazgā, nosusina.
  5. Iemērcē želatīnu uz 10 minūtēm, karsē tik ilgi, kamēr tas izšķīst, samaisa ar buljonu.
  6. Maisījumu izspiež caur sietu.
  7. Papriku un šķiņķi sagriež gabaliņos.
  8. Kukurūzai nolej šķidrumu. 
  9. Papriku, šķiņķi un kukurūzu pilda olu čaumalās, kārtām, pārlej ar buljonu.
  10. Pildītās olas liek ledusskapī.
  11. No sastingušām buljona olām noloba čaumalas.
  12. Buljona olas rotā ar zaļumiem, pasniedz, kā auksto uzkodu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes