Sastāvdaļas
- 10 olu čaumalas(veselas)
- 2 glāzes sālīta gaļas buljona
- 20 g želatīna
- 1 paprika
- 1 maza konservētas kukurūzas bundžiņa
- 300 g šķiņķa
- zaļumi
Pagatavošana
- Pildījumam var izmantot zivis, dažāda veida gaļu.
- Sagatavo čaumalas - kārtīgi nomazgā olas, izdauza nelielu caurumiņu olas strupajā galā, saturu izlej.
- Olas saturs Jums šajā receptē nebūs nepieciešams.
- Olu čaumalas no iekšpuses izmazgā, nosusina.
- Iemērcē želatīnu uz 10 minūtēm, karsē tik ilgi, kamēr tas izšķīst, samaisa ar buljonu.
- Maisījumu izspiež caur sietu.
- Papriku un šķiņķi sagriež gabaliņos.
- Kukurūzai nolej šķidrumu.
- Papriku, šķiņķi un kukurūzu pilda olu čaumalās, kārtām, pārlej ar buljonu.
- Pildītās olas liek ledusskapī.
- No sastingušām buljona olām noloba čaumalas.
- Buljona olas rotā ar zaļumiem, pasniedz, kā auksto uzkodu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!