Sastāvdaļas
- 800 g cūkgaļas
- 1 baklažāns
- 1 sīpols
- 2 paprikas - dzeltena un sarkana
- 2 kartupeļi
- 2 ķiploka daiviņas
- olīvas rotāšanai
Mērcei:
- 1 ēdamkarote sinepju
- 2 ēdamkarotes majonēzes
- 1 ēdamkarote medus
- sāls, garšvielas pēc garšas
- olīveļļa
Pagatavošana
- Cūkgaļas gabalu, sagriež šķēlēs, neiegriežot līdz galam.
- Gatavo marinādi - sinepes samaisa ar majonēzi, olīveļļu, medu - marinē gaļu.
- Paprikas sagriež šķēlēs, kā arī kartupeļus un baklažānu.
- Sīpolu sagriež gredzenos - paprikas, kartupeļu, baklažānu šķēlītes un sīpolu gredzenus liek starp gaļas šķēlēm.
- Gaļu liek ietaukotā veidnē, uzklāj foliju, cep 200°C temperatūrā, 25 minūtes, tad foliju noņem, turpina cept 40 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!