Gaļas vēdeklis

Gaļas vēdeklis Foto: Gaļas vēdeklis

Sastāvdaļas

  • 800 g cūkgaļas
  • 1 baklažāns
  • 1 sīpols
  • 2 paprikas - dzeltena un sarkana
  • 2 kartupeļi
  • 2 ķiploka daiviņas
  • olīvas rotāšanai
Mērcei:
  • 1 ēdamkarote sinepju 
  • 2 ēdamkarotes majonēzes
  • 1 ēdamkarote medus
  • sāls, garšvielas pēc garšas
  • olīveļļa

Pagatavošana

  1. Cūkgaļas gabalu, sagriež šķēlēs, neiegriežot līdz galam.
  2. Gatavo marinādi - sinepes samaisa ar majonēzi, olīveļļu, medu - marinē gaļu.
  3. Paprikas sagriež šķēlēs, kā arī kartupeļus un baklažānu.
  4. Sīpolu sagriež gredzenos - paprikas, kartupeļu, baklažānu šķēlītes un sīpolu gredzenus liek starp gaļas šķēlēm.
  5. Gaļu liek ietaukotā veidnē, uzklāj foliju, cep 200°C temperatūrā, 25 minūtes, tad foliju noņem, turpina cept 40 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes