Gaļas un kabaču sacepums

Gaļas un kabaču sacepums Foto: Gaļas un kabaču sacepums

Sastāvdaļas

  • 300 g gaļas mīkstuma
  • 300 g kabaču (vai kabaču ikru)
  • 1 sīpols
  • sāls
  • pipari
  • zaļumi
  • kausēts sviests
  • tomātu mērce
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Gaļu samaļ, sajauc ar saceptu sasmalcinātu sīpolu, sāli, pipariem, zaļumiem.
  2. Kabačus sakapā vai samaļ un eļļā sacep.
  3. Ietaukotā veidnē liek kārtām kabačus, malto gaļu utt.
  4. Pārlej ar tomātu mērci un cep cepeškrāsnī apmēram 20 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes