Gaļas un kabaču kotletītes

Gaļas un kabaču kotletītes Foto: Gaļas un kabaču kotletītes

Sastāvdaļas

  • 1 vidējs kabacis
  • 200 g maltas liellopu gaļas
  • 200 g maltas cūkgaļas
  • šķipsniņa sāls
  • 3 tējkarotes ķimeņu
  • mazliet smalko piparu
  • 1 saspiesta ķiploku daiviņa
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Kabaci sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves, pieber mazliet sāls, samaisa un 5 minūtes ļauj ievilkties.
  2. Tikmēr otrā bļodā samaisa malto cūkgaļu ar liellopu gaļu.
  3. Tad mazliet nospiež lieko kabaču sulu.
  4. Samaisa kopā rīvēto kabaču masu ar gaļu, raugoties lai abas masas ir proporcijā 1 : 1.
  5. Pieber garšvielas, piespiež ķiploku un kārtīgi samīca kopā.
  6. Tad veido kotletītes, liek uz pannas un no abām pusēm apcep.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes