Sastāvdaļas
- 1 vidējs kabacis
- 200 g maltas liellopu gaļas
- 200 g maltas cūkgaļas
- šķipsniņa sāls
- 3 tējkarotes ķimeņu
- mazliet smalko piparu
- 1 saspiesta ķiploku daiviņa
- eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Kabaci sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves, pieber mazliet sāls, samaisa un 5 minūtes ļauj ievilkties.
- Tikmēr otrā bļodā samaisa malto cūkgaļu ar liellopu gaļu.
- Tad mazliet nospiež lieko kabaču sulu.
- Samaisa kopā rīvēto kabaču masu ar gaļu, raugoties lai abas masas ir proporcijā 1 : 1.
- Pieber garšvielas, piespiež ķiploku un kārtīgi samīca kopā.
- Tad veido kotletītes, liek uz pannas un no abām pusēm apcep.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!