Gaļas un burkānu sacepums

Gaļas un burkānu sacepums Foto: Gaļas un burkānu sacepums

Sastāvdaļas

  • 300 g liesas cūkas gaļas
  • 200 g vārītas liellopu gaļas
  • 150 g speķa
  • 75 g baltmaizes
  • 1 ola
  • 500 g burkānu
  • 2 skābēti gurķi
  • 1 sīpols
  • 2 glāzes piena
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • rīvmaize

Pagatavošana

  1. Gaļu, pienā izmērcētu baltmaizi, sasmalcinātu sīpolu un izsautētus burkānus 2 reizes samaļ gaļas mašīnā, pievieno sāli, olu, pienu, uz rīves sarīvētus gurķus un izmaisa.
  2. Liek sagatavota veidne, pārkaisa ar rīvmaizi, cep cepeškrāsnī vidējā siltuma 30 minūtes.
  3. Pasniedz ar krējuma mērci un salātiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes