Sastāvdaļas
- 300 g liesas cūkas gaļas
- 200 g vārītas liellopu gaļas
- 150 g speķa
- 75 g baltmaizes
- 1 ola
- 500 g burkānu
- 2 skābēti gurķi
- 1 sīpols
- 2 glāzes piena
- 1 ēdamkarote sviesta
- rīvmaize
Pagatavošana
- Gaļu, pienā izmērcētu baltmaizi, sasmalcinātu sīpolu un izsautētus burkānus 2 reizes samaļ gaļas mašīnā, pievieno sāli, olu, pienu, uz rīves sarīvētus gurķus un izmaisa.
- Liek sagatavota veidne, pārkaisa ar rīvmaizi, cep cepeškrāsnī vidējā siltuma 30 minūtes.
- Pasniedz ar krējuma mērci un salātiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!