Gaļas tefteļi zviedru gaumē

Gaļas tefteļi zviedru gaumē Foto: Gaļas tefteļi zviedru gaumē

Sastāvdaļas

  • 3 ēdamkarotes kukurūzas pārslu (nesaldinātu)
  • 200 g maltas liellopu gaļas
  • 1 ola
  • 50 g piena
  • 1 ķiploka daiviņa
  • pētersīļu zaļumi
  • malti melnie pipari
  • muskatrieksts
  • sāls

Mērcei:

  • 150 g buljona
  • 50 g piena
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 1 ēdamkarote sviesta

Pagatavošana

  1. Pārslas saberž un sajauc ar olu, gaļu un pienu, pieliek sāli, piparus, muskatriekstus un sasmalcinātu ķiploku.
  2. No šīs masas veido nelielus teftelīšus, tos apcep.
  3. Miltus nedaudz apcep sviestā, atšķaida ar buljonu un pienu, piemet sāli un, nepārtraukti maisot, vāra.
  4. Neļaujot uzvārīties, tefteļus sautē mērcē 15-20 minūtes.
  5. Pirms pasniegšanas bagātīgi pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes