Sastāvdaļas
- 1.5 l buljona
- 100 g žāvēta šķiņķa
- 50 g cīsiņu
- 100 g nieru
- 100 g liellopu gaļas
- 2 sīpoli
- 2 skābi gurķi
- 1 ēdamkarote tomātu biezeņa
- 1 ēdamkarote sviesta
- kaperi
- olīvas
- 100 g skāba krējuma
- 2 šķēlītes citrona
Pagatavošana
- Sīpolus sagriež, cep sviestā, pievienojot tomātu biezeni.
- Gaļas produktu - šķiņķi, vārītu liellopu gaļu, atsevišķi izvārītas nieres un cīsiņus griež kubiņos vai strēmelēs.
- Skābētos gurķus nomizo, atbrīvo no sēklām, griež plānās šķēlītēs.
- Izvārītā buljonā liek saceptos sīpolus, sagatavotos gurķus, gaļas produktus, garšvielas un visu vāra 5 - 10 minūtes.
- Pasniedzot soļankā ieliek skābu krējumu, citrona šķēlītes, konservētus kaperus, olīvas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!