Sastāvdaļas
- 700 g maltas liellopu gaļas
- 2 vārītas olas
- 2 sīpoli
- 3 ēdamkarotes skābā krējuma
- 50 g rīvēta siera
- malti melnie pipari pēc garšas
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Folijas lapas vidū lieciet ar garšvielām apbārstītu gaļu un izklājiet līdz 1 1/2 cm biezumam.
- Virspusi nokaisiet ar rīvētām olām, sieru un kapātiem sīpoliem.
- Folijas malas savienojiet, izveidojiet rullīti.
- Lieciet plātī un cepiet 30 minūtes jau iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī.
- Tad foliju atsedziet, ruleti apziediet ar skābo krējumu un cepiet vēl 20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!