Gaļas plāceņi franču gaumē

Gaļas plāceņi franču gaumē Foto: Gaļas plāceņi franču gaumē

Sastāvdaļas

  • 700 g jauktās maltās gaļas(cūka, liellops)
  • 700 g vistas maltās gaļas
  • 4 olas
  • 2 sīpoli
  • 1 tomāts
  • 8 tējkarotes majonēzes
  • 100 g siera
  • sāls, garšvielas
  • 100 ml kefīra

Pagatavošana

  1. Maltās gaļas samaisa ar 1 olu, kefīru, sāli, garšvielām.
  2. Gatavo pildījumu - cieti izvāra 3 olas, sakapā tās un samaisa ar sakapātiem un izceptiem sīpoliem.
  3. No malto gaļu masas izveido plāceni, liek vidū 2 ēdamkarotes pildījuma, virsū liek otru malto gaļu plāceni, sastiprina.
  4. Plāceņus liek veidnē, uzklāj majonēzi, virsū liek apaļu tomāta šķēlīti, pārkaisa ar rīvētu sieru, uzlej mazliet ūdens.
  5. Cep sakarsētā krāsnī, kamēr gatavs.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes