Sastāvdaļas
- 75 g teļa filejas
- 75 g jēra gaļas
- 75 g vistas gaļas
- 4 ēdamkarotes medus
- 2 ēdamkarotes konjaka
- 1 ķiploka daiviņa
- seleriju sāls
- 2 ēdamkarotes auksti spiestas eļļas
- malti melnie pipari
- 1 - 2 banāni
Pagatavošana
- Gaļu sagriež vienāda lieluma gabaliņos.
- Pagatavo marinādi. Bļodiņā ieliek medu, pievieno konjaku, saspiestu ķiploku, seleriju sāli, 1 tējkaroti eļļas un piparus.
- Gaļu uz 20 minūtēm ieliek marinādē. Ik pa brīdim apmaisa.
- Banānu mīkstumu sagriež biezās šķēlēs.
- Gaļas gabaliņus pārmaiņus ar banāniem uzsprauž uz iesmiņiem un pārziež ar eļļu.
- Sakarsē grillu. Iesmiņus uzliek uz režģiem, grillē 20 minūtes. Ik pa brīdim apgroza un pārziež ar eļļu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!