Sastāvdaļas
- 100 g maltas liellopu gaļas
- paprika
- 1 cepamā desiņa
- eļļa
- 1 paprika
- 50 g caurauguša speķa
- 100 g Goudas siera
- 1 neliels sīpols
- sāls
Pagatavošana
- Maltajai gaļai pieliek sāli un papriku.
- No maltās gaļas, gan no desas pildījuma izveido bumbiņas.
- Uzkarsē eļļu un bumbiņas strauji apcep.
- Paprikas pākstis nomazgā, iztīra un sagriež gabaliņos, speķi un sieru sagriež kubiciņos, nomizotos sīpolus gredzenos.
- Uz iesmiņiem pārmaiņus sadur speķa un siera kubiciņus., sīpolu gredzenus, gaļas bumbiņas un paprikas gabaliņus.
- Pārziež ar eļļu, liek stipri sakarsētā grillā un apcep brūnus no visām pusēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!