Gaļas „ezīši” ar kartupeļiem un sieru

Gaļas „ezīši” ar kartupeļiem un sieru Foto: Gaļas „ezīši” ar kartupeļiem un sieru

Sastāvdaļas

  • kartupeļi
  • maltā gaļa
  • 1 sīpols
  • 1 ola
  • rīsi
  • pipari
  • ķiploki
  • sāls
  • siers

Pagatavošana

  1. Maltajai gaļai pievieno sakapātu sīpolu, ķiplokus, olu, sāli, piparus, vārītus rīsus - visu samaisa.
  2. No maltās gaļas masas veido bumbiņas, liek ietaukotā veidnē, brīvās vietas aizpilda ar nomizotiem, sagrieztiem kartupeļiem.
  3. Pieber sāli kartupeļiem pēc garšas, visu pārkaisa ar rīvētu sieru.
  4. Cep 190°C temperatūrā, 30-40 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes