Gaļas bumbiņas

Gaļas bumbiņas Foto: Santa Maria publicitātes fotogrāfija

Sastāvdaļas

  • 2 šķipsnas Santa Maria Melnie pipari, malti
  • 0.5 dl rīvmaize
  • 1 dl piens
  • 500 g jaukta maltā gaļa
  • 1 gab. dzeltenais sīpols
  • 1 gab. olas
  • 2 tējk. sāls
  • 2 ēd.k. sviests vai margarīns cepšanai

Pagatavošana

  1. Samaisiet rīvmaizi ar pienu, atstājiet iesūkties uz 5 minūtēm.
  2. Smalki sasmalciniet sīpolu un samaisiet ar malto gaļu, olu, sāli un melnajiem pipariem. Ielejiet rīvmaizes maisījumā un samaisiet līdz viendabīgai masai.
  3. Izveidojiet no maltās gaļas vienāda izmēra apaļas bumbiņas.
  4. Apcepiet gaļas bumbiņas sviestā uz vidējas uguns 5-10 minūtes.

Klasiskas un ātri pagatavojamas gaļas bumbiņas garšos visai ģimenei! Pasniedziet gaļas bumbiņas ar kartupeļu biezputru un brūkleņu mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes