Sastāvdaļas
- 1,5 kg cūkgaļas (var izmantot gaļu, kura vislabāk garšo)
- 500 g svaigu vai 400 g konservētu šampinjonu (veselu)
- 250 g kausēta siera
- 1 ēdamkarote tomātu pastas
- garšvielas
- zaļumi
Pagatavošana
- Gaļu sagriež 2-4 cm lielos gabaliņos, cep uz pannas, uz vidējas uguns.
- Sēnes nomazgā, liek katliņā un uzlej verdošu ūdeni.
- Sēnes uzvāra un turpina vārīt 10 minūtes.
- Kad sēnes izvārījušās, nolej ūdeni, ieliek tās bļodā un atdzesē.
- Kad sēnes atdzisušas, tās liek saldētavā.
- Izņem tās no saldētavas un sīki sakapā.
- Sēnes pievieno izceptajai gaļai, pieber garšvielas un samaisa.
- Pievieno tomātu pastu un vēlreiz samaisa.
- Kausēto sieru uzkarsē un pievieno tam zaļumus.
- Siera mērci pārlej gaļai un sēnēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!