Gaļa siera mērcē ar šampinjoniem

Gaļa siera mērcē ar šampinjoniem Foto: Gaļa siera mērcē ar šampinjoniem

Sastāvdaļas

  • 1,5 kg cūkgaļas (var izmantot gaļu, kura vislabāk garšo)
  • 500 g svaigu vai 400 g konservētu šampinjonu (veselu)
  • 250 g kausēta siera
  • 1 ēdamkarote tomātu pastas
  • garšvielas
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež 2-4 cm lielos gabaliņos, cep uz pannas, uz vidējas uguns.
  2. Sēnes nomazgā, liek katliņā un uzlej verdošu ūdeni.
  3. Sēnes uzvāra un turpina vārīt 10 minūtes.
  4. Kad sēnes izvārījušās, nolej ūdeni, ieliek tās bļodā un atdzesē.
  5. Kad sēnes atdzisušas, tās liek saldētavā.
  6. Izņem tās no saldētavas un sīki sakapā.
  7. Sēnes pievieno izceptajai gaļai, pieber garšvielas un samaisa.
  8. Pievieno tomātu pastu un vēlreiz samaisa.
  9. Kausēto sieru uzkarsē un pievieno tam zaļumus.
  10. Siera mērci pārlej gaļai un sēnēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes