Gaļa franču gaumē ar ananāsiem

Gaļa franču gaumē ar ananāsiem Foto: Gaļa franču gaumē ar ananāsiem

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkgaļas
  • 200 g cieta siera
  • 2-3 sīpoli
  • 200 g majonēzes
  • sāls, pipari pēc garšas
  • augu eļļa
  • 1 bundža konservētu ananāsu šķēlīšu

Pagatavošana

  1. Sīpolus sagriež gredzenos.
  2. Cūkgaļu sagriež šķēlēs, izdauza ar gaļas āmuriņu, pārkaisa ar sāli un pipariem..
  3. Sieru sarīvē uz rupjās rīves.
  4. Veidnē ieklāj foliju, ietauko ar augu eļļu un vienmērīgi izkārto sīpolu gredzenus.
  5. Virsū sīpoliem liek cūkgaļu un uzklāj mazliet majonēzes.
  6. Ananāsiem nolej šķidrumu un uz katras cūkgaļas šķēles liek vienu ananāsu šķēli.
  7. Uzklāj mazliet majonēzes, pārkaisa ar rīvētu sieru.
  8. Cep 180°C temperatūrā, 30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes