Sastāvdaļas
- 500 g cūkgaļas
- 200 g cieta siera
- 2-3 sīpoli
- 200 g majonēzes
- sāls, pipari pēc garšas
- augu eļļa
- 1 bundža konservētu ananāsu šķēlīšu
Pagatavošana
- Sīpolus sagriež gredzenos.
- Cūkgaļu sagriež šķēlēs, izdauza ar gaļas āmuriņu, pārkaisa ar sāli un pipariem..
- Sieru sarīvē uz rupjās rīves.
- Veidnē ieklāj foliju, ietauko ar augu eļļu un vienmērīgi izkārto sīpolu gredzenus.
- Virsū sīpoliem liek cūkgaļu un uzklāj mazliet majonēzes.
- Ananāsiem nolej šķidrumu un uz katras cūkgaļas šķēles liek vienu ananāsu šķēli.
- Uzklāj mazliet majonēzes, pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Cep 180°C temperatūrā, 30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!