Sastāvdaļas
- 1 kg gaļas
- 500 g kabaču
- 300 g tomātu
- 200 g sīpolu
- 3 ķiploki
- 200 g burkānu
- 1 kg kartupeļu
- garšvielas, sāls
- zaļumi
Pagatavošana
- Ķiplokus liek sautējamā katlā, uzkarsētā eļļā.
- Pievieno pusgredzenos sagrieztus sīpolus.
- Kad sīpoli kļuvuši caurspīdīgi, pievieno sarīvētus burkānus, sautē 3 minūtes.
- Kabačus sagriež gabaliņos, liek sautējamā katlā, sautē 5 minūtes.
- Pievieno tomātus, tad gaļu.
- Katlam uzliek vāku, uz ļoti lēnas uguns sautē 40-50 minūtes.
- Tad katlā liek jaunos kartupeļus, ja šķidruma ir par maz, var pieliet mazliet verdoša ūdens.
- Pieber sāli, piparus, uzliek vāku un sautē, kamēr kartupeļi gatavi.
- Pasniedz pārkaisītu ar zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!