Gaļa ar dārzeņiem taizemiešu gaumē

Gaļa ar dārzeņiem taizemiešu gaumē Foto: Gaļa ar dārzeņiem taizemiešu gaumē

Sastāvdaļas

  • 300 g liellopu gaļas
  • rīsi
  • 2 paprikas
  • 1 gabaliņš ingvera
  • 2 sarkanie sīpoli
  • 3 daiviņas ķiploka
  • 20 ml saulespuķu eļļas
  • 125 ml piena
  • 2 ēdamkarotes sojas mērces
  • malti melnie pipari pēc garšas
  • karijs pēc garšas
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Gaļas mīkstumu sagriež plānos stienīšos.
  2. Iemarinē sojas mērcē un 10 ml eļļas 20 minūtes.
  3. Kamēr gaļa marinējas, sagriež sīpolu uz pusēm pārgrieztos gredzenos, papriku gabaliņos, ingveru sarīvē uz rupjas rīves, ķiploku sasmalcina.
  4. Sakarsē dziļu pannu, ielej atlikušo eļļu, apcep gaļu, līdz izveidojas zeltaina garoziņa.
  5. Pielej pienu un sautē, kamēr piens iztvaikojis.
  6. Pievieno papriku, ingveru, sīpolu, ķiploku un sautē uz mazas uguns 5 minūtes.
  7. Pieliek sāli, garšvielas. 30 minūtes, un ēdiens gatavs!
  8. Pasniedz ar rīsiem vai rīsu nūdelēm.

    IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes