Sastāvdaļas
- 250 ga melnās šokolādes (70%)
- 225 g sviesta
- 1 glāze cukura
- 2 ēdamkarotes citrona sulas
- 1/2 citrona miziņa
- 5 olas
- 1 ēdamkarote miltu (var nelikt)
Pagatavošana
- Izkausē šokolādi kopā ar sviestu, samaisa, lai izveidojas vienmērīga masa.
- Pievieno cukuru un maisa līdz tas ir izkusis.
- Atsevišķā traukā saputo olas.
- Kad šokolādes masa mazliet atdzisusi, tad to sajauc kopā ar olu masu un saputo.
- Pievieno citrona miziņu, citrona sula un miltus, samaisa.
- Lej tortes formā un cep cepeškrāsnī 180 °C temperatūrā 30 - 35 minūtes.
- Kad torte atdzisusi, to izrotā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!