Sastāvdaļas
Mīklai:
- 3 olas
- 1/2 glāzes kefīra
- 1/2 glāzes skābā krējuma
- 1/2 glāzes majonēzes
- 250 g miltu
- 1 ēdamkarote cepamā pulvera
Pildījumam:
- 1-2 foreles (atkarībā no lieluma)
Pagatavošana
- Mīklas sastāvdaļas samaisa, veidnē ieklāj foliju, lej pusi mīklas.
- Virsū vienmērīgi izkārto pildījumu, uzlej otro pusi mīklas.
- Cep 180°C temperatūrā, 30 minūtes.
- Pīrāga gatavību pārbauda ar koka iesmiņu - ja iesmiņš ir sauss, pīrāgs ir gatavs.
- Gatavo pildījumu - foreles notīra, sagriež gabalos, cep krāsnī gatavas.
- Gatavus foreļu gabalus sadala vēl mazākos gabaliņos, izlasa asakas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!