Foreles dillēs

FORELES DILLĒS Foto: Foreles dillēs

Sastāvdaļas

  • 4-6 personām:
  • 4 neliela izmēra foreles
  • liela bunte diļļu
  • sāls pēc garšas
  • citronpipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Foreles izķidā, iztīra tās un ierīvē ar sāli un citron pipariem.
  2. Foreles kārtīgi piepilda ar dillēm un katru atsevišķi ietin folijā.
  3. Liek cepeškrāsnī un cep 200°C 30 minūtes, kamēr gatavas.
  4. Pasniedz ar maziem kartupeļiem.

Ja gribas nesamākslotu foreles ēdienu, to var gatavot pavisam vienkārši un ātri, pievienojot tikai dažas garšvielas, kas izcels foreles dabisko garšu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

 

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes