Folija cepti pildīti baloži

Folija cepti pildīti baloži Foto: Folija cepti pildīti baloži

Sastāvdaļas

  • 2 jaunus baložus (katrs 400 g)
  • 100 g šampinjonu
  • 100 g maltas gaļas
  • 1 ēdamkarotes sasmalcinātu zaļumu
  • 1 ola
  • 4 ēdamkarotes sviesta
  • malti melnie pipari
  • sāls

Pagatavošana

  1. Baložus nomazgā un nosusina. 
  2. No iekšpuses, gan ārpuses ierīvē ar sali.
  3. Pagatavo pildījumu: maltajai gaļai pievieno sīki sagrieztus šampinjonus, zaļumus, olu, sāli piparus, un samīca vijīgu masu.
  4. Masu sapilda baložos, raugoties, lai paliktu  brīva vieta, kur pildījumam karstumā uzbriest, un putni cepot nepārplīstu.
  5. Atveres aizsprauž ar koka irbulīšiem.
  6. Baložus no ārpuses apziež ar eļļu, ietin folijā un malas cieši noloka.
  7. Liek cepties uz režģa iepriekš līdz 200°C sakarsētā cepeškrāsnī.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes