Pirmdiena:
- 200 g auzu pārslu biezputras, pārlietas ar 1 ēdamkaroti medus.
- 1 banāns.
- 200 g vārītas vistas filejas, liela dārzeņu salātu porcija.
- 150 g vājpiena biezpiena, 2 apelsīni.
- 500 ml vājpiena kefīra.
Otrdiena:
- 200 g griķu biezputras ar dārzeņiem.
- 2 lieli āboli.
- 200 g vārītas liellopu gaļas, dārzeņu salāti.
- 200 g jūras zivs, 1 greipfrūts.
- 300 ml rūgušpiena.
Trešdiena:
- 200 g vārītu rīsu, dārzeņi.
- 50 g valriekstu, 1 ēdamkarote medus.
- 200 g vārītas teļa gaļas, dārzeņu salāti.
- 3 cieti vārītas olas, 2 tomāti.
- 300 ml liesa jogurta.
Ceturtdiena:
- 200 g pilngraudu makaronu, samaisīti ar 50 g biezpiena.
- 1 ābols un 1 banāns.
- 200 g vārītas liellopu gaļas, dārzeņu salāti.
- 200 g jūras produktu pēc izvēles.
- 300 ml piena.
Piektdiena:
- 200 g zirņu biezputras, 100 g vārītas zivs.
- 2 ēdamkarotes medus.
- Liela dārzeņu salātu porcija, pārlieta ar olīveļļu.
- 200 g vārītas vistas filejas, 3 svaigi gurķi.
- 3 cieti vārītas olas.
Sestdiena:
- 200 g vārītu pupinu, dārzeņi.
- 200 g augļu salātu, 1 ēdamkarote medus.
- 200 g vārītas teļa gaļas, dārzeņi.
- 150 g liesa siera.
- 500 ml liesa kefīra.
Svētdiena:
- 200 g vārītu kartupeļu, dārzeņu salāti.
- 200 g augļu pēc izvēles.
- 200 g vārītas liellopu gaļas, citrusaugļi.
- 150 g biezpiena.
- 400 ml rūgušpiena.