Fiksie biezpiena cepumi

Fiksie biezpiena cepumi Foto: Fiksie biezpiena cepumi

Sastāvdaļas

  • 2,5-3,5 glāzes miltu
  • 200 g biezpiena
  • 250 g sviesta 
  • 3 olas
  • 1-1,5 glāzes cukura 
  • 1/2 tējkarotes sodas 
  • augu eļļa

Pagatavošana

  1. Sakuļ olas bļodā, pievieno mīkstu sviestu, vēlreiz sakuļ.
  2. Pieber cukuru un sakuļ viendabīgā masā. 
  3. Pievieno sodu un vēlreiz sakuļ.
  4. Pievieno biezpienu un visu samaisa. 
  5. Kad masa kļuvusi viendabīga, pievieno miltus un samīca mīklu. 
  6. Veidni ietauko ar augu eļļu, ar miltainām rokām veido cepumus. 
  7. Cepumus liek veidnē, pārkaisa ar cukuru un cep 200°C temperatūrā, 30-35 minūtes. 

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes