Sastāvdaļas
- Fetučini nūdeles
- 2 vistas filejas
- svaigi vai saldēti zaļie zirnīši
- 1 liels citrons
- 2 ķiploka daiviņas
- 200-300 ml saldā krējuma
Pagatavošana
- Vistas filejas sagriež un apcep olīveļļā, 4-5 minūtes.
- Citrona mizu sarīvē un izspiež 2 ēdamkarotes sulas.
- Vistas gaļai pievieno citrona sulu, sakapātas ķiploka daiviņas, citrona miziņu, sāli, piparus, uguni samazina līdz minimumam, sautē 10 minūtes.
- Pievieno saldo krējumu, palielina uguni, sautē, kamēr sabiezē.
- Ja zaļie zirnīši ir saldēti, tos patur verdošā ūdenī uz 5 minūtēm.
- Vistas gaļai pievieno zaļos zirnīšus un vārītas Fetučini nūdeles.
- Visu samaisa, mazliet pakarsē.
- Ēdiens būs zīdains un sātīgs.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!