Fazer Dabīgā ierauga rudzu maize ar kazas siera krēmu un kūpināta laša fileju

Fazer Dabīgā ierauga rudzu maize ar kazas siera krēmu un kūpināta laša fileju Foto: Fazer publicitātes fotogrāfija

Sastāvdaļas

  • 2 šķēles Fazer Dabīgā ierauga rudzu maize
  • 60 g biezpiena
  • 60 g krēmīga kazas siera
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 50 g kūpināta laša fileja
  • 1 sauja svaigu diļļu
  • 1 sauja kaperu
  • 1 neliels sarkans kāposta gabals
  • 1 šalotes sīpols

Marinādei:

  • 1 glāze ūdens
  • 1.5 karote brūnā cukura
  • 4 karotes ābolu vai baltā vīna etiķia

Pagatavošana

  1. Pagatavo marinādi – izšķīdina ūdenī cukuru un pievieno etiķi. Ar to pārlej smalki sagrieztus kāpostus un sīpolu. Ļauj vismaz pusstundu ievilkties.
  2. Sajauc biezpienu ar kazas sieru, izspiež ķiploku daiviņu un labi samaisa.
  3. Klāj uz rudzu maizes šķēles un liek virsū kūpināta laša fileju.
  4. Dekorē ar marinēto kāpostu un sīpola gabaliņiem, kaperiem, dillēm.
  5. Lielas maizes šķēles der pārgriezt uz pusēm. Var pasniegt tūlīt, bet tās labi saglabās formu arī istabas temperatūrā uz galda visa vakara garumā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes