Divreiz krāsnī cepti kartupeļi

Divreiz krāsnī cepti kartupeļi Foto: Divreiz krāsnī cepti kartupeļi

Sastāvdaļas

  • 1 liels krāsnī cepts kartupelis
  • 100 g maltās gaļas
  • 1-2 ēdamkarotes zilā siera
  • 3 svaigas sēnes
  • sviests
  • 1-2 ēdamkarotes sakapātu loku
  • sāls, pipari
  • skābais krējums

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē 175°C temperatūrā.
  2. Sakarsētā pannā, uz vidējas uguns, sviestā cep sagrieztas sēnes, aptuveni 5 minūtes.
  3. Krāsnī cepto kartupeli pārgriež uz pusēm, ar karoti izņem mīkstumu, liek to bļodā.
  4. Kartupeļu mīkstumu samaisa ar malto gaļu, sieru, sēnēm, lokiem.
  5. Pieber sāli, piparus pēc garšas, liek atpakaļ kartupeļa pusītēs.
  6. Cep krāsnī 10 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes