Sastāvdaļas
- 1 liels krāsnī cepts kartupelis
- 100 g maltās gaļas
- 1-2 ēdamkarotes zilā siera
- 3 svaigas sēnes
- sviests
- 1-2 ēdamkarotes sakapātu loku
- sāls, pipari
- skābais krējums
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē 175°C temperatūrā.
- Sakarsētā pannā, uz vidējas uguns, sviestā cep sagrieztas sēnes, aptuveni 5 minūtes.
- Krāsnī cepto kartupeli pārgriež uz pusēm, ar karoti izņem mīkstumu, liek to bļodā.
- Kartupeļu mīkstumu samaisa ar malto gaļu, sieru, sēnēm, lokiem.
- Pieber sāli, piparus pēc garšas, liek atpakaļ kartupeļa pusītēs.
- Cep krāsnī 10 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!