Sastāvdaļas
(2 porcijām)
- 300 g skābais krējums
- 100 g vārītais iebiezinātais piens
- 30 g piena šokolādes
- 100 g šokolādes cepumi
Pagatavošana
- Krējumam pievieno vārīto iebiezināto pienu un labi samaisa.
- Šokolādi sarīvē uz rupjās rīves vai ar nazi sagriež mazos gabaliņos.
- Ņem deserta traukus. Sākumā pievieno krējuma krēmu, tad cepumus, kas salauzti palielos gabalos, atkal krējuma krēmu un sarīvēto šokolādi.
- Turpina atkārtot visas kārtas. Pēdējā kārta ir krēms un tad var dekorēt ar sarīvētu šokolādi un saberztiem cepumiem.
- Atstāj vismaz uz 4 stundām ledusskapī vai uz nakti.
Ja vēlas skābāku krēmu, var likt mazāk vārīto iebiezināto pienu.
Receptes un foto autore: Aina Pitrāne
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!