Deserts ar cepumiem, krējumu un vārīto iebiezināto pienu

Gards deserts ar cepumiem, krējumu un vārīto iebiezināto pienu Foto: Deserts

Sastāvdaļas

(2 porcijām)

  • 300 g skābais krējums
  • 100 g vārītais iebiezinātais piens
  • 30 g piena šokolādes
  • 100 g šokolādes cepumi

Pagatavošana

  1. Krējumam pievieno vārīto iebiezināto pienu un labi samaisa.
  2. Šokolādi sarīvē uz rupjās rīves vai ar nazi sagriež mazos gabaliņos.
  3. Ņem deserta traukus. Sākumā pievieno krējuma krēmu, tad cepumus, kas salauzti palielos gabalos, atkal krējuma krēmu un sarīvēto šokolādi.
  4. Turpina atkārtot visas kārtas. Pēdējā kārta ir krēms un tad var dekorēt ar sarīvētu šokolādi un saberztiem cepumiem.
  5. Atstāj vismaz uz 4 stundām ledusskapī vai uz nakti.

Ja vēlas skābāku krēmu, var likt mazāk vārīto iebiezināto pienu.

Receptes un foto autore: Aina Pitrāne

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes