Sastāvdaļas
- 4 ēdamkarotes mannā
- 1 burciņa ievārījuma (pēc garšas)
- ūdens
- piens
Pagatavošana
- Savāra kārtīgu zaptsūdeni: 0,5 l ūdenī liec ievārījumu, kārtīgi samaisi, tad izkās to caur marli, lai ūdenī nav biezumu.
- Nokāsto ūdeni liec uz uguns vārīties, pievieno mannā un kārtīgi samaisi. Ļauj mannai uzvārīties, visu laiku cītīgi maisot saturu, lai putra nepiedeg.
- Kad manna kārtīgi uzbriedusi, putra kļuvusi biezāka, bet vēl aizvien šķidra, uzreiz tā jāputo.
- Izmantoju mūsdienu tehnoloģijas – mikseri.
- Jāputo ir ilgi (kādas 20 minūtes) – līdz masa ir dubultojusies un kļuvusi gaiša pēc krāsas.
- Līdz ar putošanu tā lēnām atdziest un paliek gaisīga.
- Pasniedz debesmannā ar pienu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!