Sastāvdaļas
- 50 g liellopu gaļās
- 1/2 sīpola
- 1 selerijas kāts
- 1/4 sarkanās paprikas
- 1/4 zaļas paprikas
- 1/4 glāzes zaļo zirnīšu
- dažas bazilika lapiņas
- timiāns pēc garšas
- sāls, pipari pēc garšas
- skābs krējums
Pagatavošana
- Sīpolu sasmalcina, gaļu sagriež sīkās strēmelītēs, katliņā pasautē.
- Pusgataviem liek klāt dārzeņus - gabaliņos sagrieztu selerijas kātu un salmiņos sagrieztas paprikas.
- Uzlej 1 glāzi vārīta ūdens un lēni vāra, līdz gaļa un dārzeņi paliek mīksti.
- Pieliek sāli un piparus, pieber zirnīšus, pievieno sasmalcinātas bazilika lapiņas, timiānu un vel pāris minūtes pavāra.
- Pasniedz ar skābu krējumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!