Sastāvdaļas
- 150 g žāvēta šķiņķa
- 2 sīpoli
- 1 daiviņa ķiploka
- 500 g kāpostu vai citu dārzeņu (spinātu, zaļo zirnīšu utt.)
- 200 g tomātu
- sāls
- pipari
- 4 šķēlītes cietas rupjmaizes
- 2 ēdamkarotes margarīna vai augu eļļas
Pagatavošana
- Sīpolus un ķiplokus smalki sagriež un apcep augu eļļā, pieliek tomātus un mazliet pasautē, tad pievieno smalki sagrieztus kāpostus un pielej mazliet ūdens.
- Pieber sāli, piparus un vāra.
- Žāvēto šķiņķi sagriež kubveida gabaliņos, mazliet apcep un pievieno dārzeņiem.
- Uz uguns mazliet apbrūnina rupjmaizes šķēlītes un pārlej zupu.
- Recepte domāta 2 porcijām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!