Sastāvdaļas
- 1 l buljona
- 750 g kartupeļu
- 4 laša filejas
- 1 400 g kokos piena
- 250 g burkānu
- 200 g konservētas kukurūzas
- 2 sakapāti sīpoli
- 3 sakapātas ķiploka daiviņas
- 4 ēdamkarotes olīveļļas
- sāls
- malti melnie pipari
- laima sula
- austeru mērce
- pētersīļu lapiņas
Pagatavošana
- Nomizotus kartupeļus un burkānus sagriež gabaliņos.
- Lasi sagriež nelielos gabaliņos.
- Katlā sakarsē eļļu un apsautē sīpolus un ķiplokus.
- Pievieno kartupeļus, burkānus un pāris minūtes apcep.
- Pielej buljonu un vāra aptuveni 15 minūtes.
- Pievieno lasi, konservētu kukurūzu, kokosriekstu pienu un uz lēnas uguns vāra vel 5 - 7 minūtes.
- Pieber sāli un piparus pēc garšas.
- Pievieno lama sulu, austeru mērci un pētersīļus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!