Dārzeņu zupa ar kokosriekstu pienu un lasi

Dārzeņu zupa ar kokosriekstu pienu un lasi Foto: Dārzeņu zupa ar kokosriekstu pienu un lasi

Sastāvdaļas

  • 1 l buljona
  • 750 g kartupeļu
  • 4 laša filejas
  • 1 400 g kokos piena
  • 250 g burkānu
  • 200 g konservētas kukurūzas
  • 2 sakapāti sīpoli
  • 3 sakapātas ķiploka daiviņas
  • 4 ēdamkarotes olīveļļas
  • sāls
  • malti melnie pipari
  • laima sula
  • austeru mērce
  • pētersīļu lapiņas

Pagatavošana

  1. Nomizotus kartupeļus un burkānus sagriež gabaliņos.
  2. Lasi sagriež nelielos gabaliņos.
  3. Katlā sakarsē eļļu un apsautē sīpolus un ķiplokus.
  4. Pievieno kartupeļus, burkānus un pāris minūtes apcep.
  5. Pielej buljonu un vāra aptuveni 15 minūtes.
  6. Pievieno lasi, konservētu kukurūzu, kokosriekstu pienu un uz lēnas uguns vāra vel 5 - 7 minūtes.
  7. Pieber sāli un piparus pēc garšas.
  8. Pievieno lama sulu, austeru mērci un pētersīļus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes