Sastāvdaļas
- 4 - 5 tomāti
- 7 kartupeļi
- 4-5 burkāni
- 2 nelieli kabači
- 400 g maltā gaļas
- sāls, pipari pēc garšas
- ūdens
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos.
- Kabačus sagriež gabaliņos.
- Burkānus sagriež plānās šķēlītēs.
- Tomātus sagriež gabaliņos.
- Liek dziļā katlā visus dārzeņus vārīties, vieglā sālsūdenī (burkānus liek vārīties pirmos jo tie ir viss cietākie).|
- Tomātus liek vārīties pēdējos (jo tie ātri izšķīst).
- Malto gaļu apcep uz pannas, pievieno sāli un piparus pēc garšas un pēc tam gaļu pievieno dārzeņiem.
- Samaisa, turpina vārīt kamēr gatavs.
Ja vēlaties izteiktāku garšu, ūdens vietā izmantojiet buljonu. Pasniedzot var pievienot majonēzi vai nu ko sirds kāro.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!