Sastāvdaļas
- 200 g cīsiņu
- 1 sīpols
- 3 burkāni
- 250 g kāpostu
- 1 puravs
- 1 tomāts
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- sāls
- pipari
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma
- pētersīļu zaļumi
Pagatavošana
- Burkānus notīra un sagriež gabaliņos, pieliek sasmalcinātus puravus un kāpostus.
- Dārzeņu maisījumu viegli apsautē eļļā, pārlej ar karstu ūdeni un sautē uz lēnas uguns.
- Kad dārzeņi izsautējušies pusmīksti, pievieno šķēlītēs sagrieztu tomātu, sāli un piparus.
- Cīsiņus atbrīvo no ādas, sagriež gabaliņos un iemaisa sautējumā.
- Kad dārzeņi mīksti, pieliek krējumu.
- Pirms pasniegšanas sautējumu pārkaisa ar sīki sagrieztiem pētersīļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!