Dārzeņu sautējums ar cīsiņiem

Dārzeņu sautējums ar cīsiņiem Foto: Dārzeņu sautējums ar cīsiņiem

Sastāvdaļas

  • 200 g cīsiņu
  • 1 sīpols
  • 3 burkāni
  • 250 g kāpostu
  • 1 puravs
  • 1 tomāts
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • sāls
  • pipari
  • 2 ēdamkarotes skābā krējuma
  • pētersīļu zaļumi

Pagatavošana

  1. Burkānus notīra un sagriež gabaliņos, pieliek sasmalcinātus puravus un kāpostus.
  2. Dārzeņu maisījumu viegli apsautē eļļā, pārlej ar karstu ūdeni un sautē uz lēnas uguns.
  3. Kad dārzeņi izsautējušies pusmīksti, pievieno šķēlītēs sagrieztu tomātu, sāli un piparus.
  4. Cīsiņus atbrīvo no ādas, sagriež gabaliņos un iemaisa sautējumā.
  5. Kad dārzeņi mīksti, pieliek krējumu.
  6. Pirms pasniegšanas sautējumu pārkaisa ar sīki sagrieztiem pētersīļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes