Sastāvdaļas
- 2 burkāni
- 50 g selerijas saknes
- 1 sīpols
- 4 tējkarotes eļļas
- 4 vidēji kartupeļi
- 1 puravs
- 300 g cukīni
- 4 ēdamkarotes konservētu zaļo zirnīšu
- daži melno piparu graudiņi
- 1 lauru lapa
- pētersīļi vai piparmētras
Pagatavošana
- Burkānus, kartupeļus un seleriju nomizo, un sagriež.
- Puravu un sīpolu sasmalcina.
- Burkānu, seleriju un sīpolu pāris minūtes apcep eļļā.
- Pievieno sagrieztos kartupeļus un puravu, ūdeni, garšvielas.
- Dārzeņus sautē 15-20 minūtes.
- Pasniedzot dekorē ar pētersīļiem vai piparmētrām.
- Lai variētu garšu, var pievieno nedaudz kausētā siera.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!