Sastāvdaļas
- 350 g auzu vai pilngraudu miltu
- 500 ml liesa kefīra
- 1 tējkarote sodas
- olīveļļa
Pildījumam:
- 400 g kāpostu
- 1 - 2 burkāni
- pušķītis diļļu
- garšaugi
- garšvielas pēc velēšanās
Pagatavošana
- Smalki sagriež kāpostus, burkānus sarīvē.
- Burkānus apcep kopā ar garšvielām. Pievieno kāpostus un sautē līdz gatavi. pievieno sali pēc garšas.
- Kefīram pievieno sodu un atstāj 10 minūtes siltā vietā.
- Pievieno šķipsniņu sāls, nedaudz olīveļļas un ar mikseri sajauc mīklu.
- Pusi mīklas liek formas apakšā, virsū liek pildījumu un pārlej ar otru mīklas daļu.
- Cep 160°C temperatūrā 40 minūtes.