Sastāvdaļas
- 0.5 kg burkānu
- 0.5 kg kabaču
- 0.5 kg tomātu
- 100 g sīpolu
- 50 g selerijas sakni
- 30 g pētersīļu sakni
- 50 g augu eļļas
- 3 lauru lapas
- 30 g sāls
- 20 g cukura
- 30 g zaļumu
- citronskābe pēc garšas
Pagatavošana
- Sīpolus sagriež šķēlēs un katliņā eļļā apcep caurspīdīgus.
- Pievieno šķēlēs sagrieztus burkānus, selerijas, pētersīļu saknes.
- Sautē pusmīkstus nelielā ūdens daudzumā.
- Pievieno šķēlēs sagrieztus kabačus un tomātus, lauru lapas un sautē mīkstus.
- Pēc tam nedaudz padzesē, nolej lieko ūdeni, samaļ gaļas mašīnā.
- Dārzeņu masai pievieno garšvielas, uzvāra.
- Pilda sterilizētās burkās.
- Sterilizē 0.5 l burkas 45 min.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!