Sastāvdaļas
- 60 g sviesta
- 2/3 glāzes miltu
- 2/3 glāzes ūdens
- 1 ēdamkarote cukura
- 2 olas
- pūdercukurs pārkaisīšanai
- augu eļļa fritēšanai
Pagatavošana
- Katlā samaisa sviestu, ūdeni, cukuru - uzvāra.
- Katlu noņem no uguns, iemaisa miltus.
- Pa vienai pievieno olas, pēc katras olas iemaisīšanas, sakuļ viendabīgā masā.
- Mīklu liek konditorejas maisiņā, ar zvaigznītes uzgali.
- Pannā vai friterī uzkarsē augu eļļu.
- Izspiež mīklu, izmantojot konditorejas maisu, veidojot stienīšus.
- Cep 3-4 minūtes, kamēr kļūst zeltaini.
- Gatavus pārkaisa ar pūdercukuru, pasniedz siltus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!