Cūku ribiņas pikantā mērcē

Cūku ribiņas pikantā mērcē Foto: Cūku ribiņas pikantā mērcē

Sastāvdaļas

  • 500 g cūku ribiņu
  • 1 laims
  • 1 neliels apelsīns
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 ēdamkarote sinepju
  • malta paprika
  • malti melnie pipari
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • 1 ēdamkarote medus
  • kaltētas dilles

Pagatavošana

  1. Ribiņas noskalo, sadala porciju gabalos.
  2. Gatavo marinādi - no laima un apelsīna izspiež sulu, ķiplokus saspiež ķiploku spiedē - visas sastāvdaļas samaisa.
  3. Ribiņas liek marinādē, kārtīgi samaisa, liek ledusskapī uz 2-3 stundām.
  4. Ribiņas liek 2 slāņu folijā, uzlej marinādi, ietin folijā, liek veidnē, cep 180°C temperatūrā, 1,5 stundas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes