Cūkgaļas un vistas filejas gaļas maize

Cūkgaļas un vistas filejas gaļas maize Foto: Cūkgaļas un vistas filejas gaļas maize

Sastāvdaļas

  • 800 g cūkgaļas
  • 200 g vistas filejas
  • 1 liels burkāns
  • 1 liels sīpols
  • 1 selerijas kāts
  • ķiploki pēc vēlēšanās
  • 2 olas
  • 2 ēdamkarotes rīvmaizes
  • kaltēts vai svaigs baziliks
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Blenderī sasmalcina sīpolu un burkānu - apcep tos uz pannas.
  2. Gaļu samaļ gaļas maļamajā mašīnā vai sasmalcina blenderī, pievieno rīvmaizi, olas, baziliku, sakapātu selerijas kātu,sāli, piparus, apcepto sīpolu un burkānu - visu kārtīgi maisa 5 minūtes.
  3. Kad masa samaisīta, atstāj to uz 30 minūtēm istabas temperatūrā, lai ievelkas. 
  4. Masu liek četrstūrveida veidnē, vai arī, no masas izveido "ķieģelīti".
  5. Liek 180°C temperatūrā sakarsētā krāsnī, cep 40 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes