Cūkgaļas un svaigu kāpostu plācenīši

Cūkgaļas un svaigu kāpostu plācenīši Foto: Cūkgaļas un svaigu kāpostu plācenīši

Sastāvdaļas

  • 300 g cūkgaļas
  • 300 g svaigu kāpostu
  • 2 olas
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamkarotes krējuma
  • 3 ēdamkarotes vārītu rīsu
  • sāls
  • pipari
  • kviešu milti
  • tauki
  • 2 glāzes tomātu mērces

Pagatavošana

  1. Gaļu samaļ, kāpostu uz sakņu rīves sarīvē, sīpolu sasmalcina, pievieno rīsus, olas, krējumu, sāli, piparus un samaisa.
  2. Veido apaļus plācenīšus, apviļā miltos un cep sakarsētos taukos, pēc tam liek katlā, pārlej ar tomātu mērci, karsē 15 minūtes.
  3. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes