Sastāvdaļas
- 300 g cūkgaļas
- 2 burkāni
- 1 paprika
- 5-6 šampinjoni vai citas baltās sēnes
- 1 sīpols
- 50 ml sojas mērces
- 1/2 tējkarotes kartupeļu cietes
- citrona sula pēc garšas
- 2-3 ēdamkarotes augu eļļas
- dažas ķiploka daiviņas
- pētersīļi
Pagatavošana
- Kartupeļu cieti samaisa ar sojas mērci, pielej citrona sulu pēc garšas.
- Gaļu, dārzeņus, sēnes sagriež vienāda lieluma salmiņos.
- Sakarsētā vokpannā vai citā dziļā pannā, uz lielas uguns, augu eļļā, pāris minūšu, ātri apcep gaļu.
- Gaļu pannā liek pakāpeniski, lai, izdaloties sulai, tā varētu izcepties, kamēr parādās zeltaina garoziņa un nesautētos.
- Arī dārzeņus un sēnes cep pakāpeniski, lai tie paliek kraukšķīgi un sulīgi, saglabājot krāsu.
- Pēdējā piegājienā, cepot dārzeņus un sēnes, piespiež tiem klāt ķiploka daiviņas, pievieno sakapātus pētersīļus.
- Visu samaisa, pievieno pārējos ceptos dārzeņus, sēnes, gaļu, pārlej kartupeļu cietes maisījumu, samaisa.
- Visu pakarsē 1 minūti un noņem pannu no uguns.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!