Cūkgaļas sautējums ar Briseles kāpostiem

Cūkgaļas sautējums ar Briseles kāpostiem Foto: Cūkgaļas sautējums ar Briseles kāpostiem

Sastāvdaļas

  • 400 g gabaliņos sagrieztas cūkgaļas
  • 500 g svaiga kāposta
  • 400 g sasmalcinātu konservētu tomātu
  • 150 g ūdens
  • 1 dārzeņa vai gaļas buljona kubiņš
  • 250 g saldētu Briseles kāpostu
  • 1 tējkarote sāls
  • 5 melnie pipara graudiņi
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 1 tējkarote kaltētas kārveles

Pagatavošana

  1. Noskalo un sagriež kāpostu.
  2. Sasmalcinātos tomātus sajauc ar ūdeni un uzvāra.
  3. Pievieno sasmalcinātu buljona kubiņu, cūkgaļu un kāpostu.
  4. Vāra apmēram 15 minūtes.
  5. Pievieno saldētus Briseles kāpostus un vāra vēl 5 minūtes.
  6. Pievieno sali, piparus, sasmalcinātu ķiploku un kārveli.
  7. Pasniedz ar maizi un rīsiem vai kartupeļiem. Briseles kāpostus var aizstāt ar skābiem kāpostiem. Pirms pagatavošanas tos labi noskalo.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes