Sastāvdaļas
- 400 g gabaliņos sagrieztas cūkgaļas
- 500 g svaiga kāposta
- 400 g sasmalcinātu konservētu tomātu
- 150 g ūdens
- 1 dārzeņa vai gaļas buljona kubiņš
- 250 g saldētu Briseles kāpostu
- 1 tējkarote sāls
- 5 melnie pipara graudiņi
- 2 ķiploku daiviņas
- 1 tējkarote kaltētas kārveles
Pagatavošana
- Noskalo un sagriež kāpostu.
- Sasmalcinātos tomātus sajauc ar ūdeni un uzvāra.
- Pievieno sasmalcinātu buljona kubiņu, cūkgaļu un kāpostu.
- Vāra apmēram 15 minūtes.
- Pievieno saldētus Briseles kāpostus un vāra vēl 5 minūtes.
- Pievieno sali, piparus, sasmalcinātu ķiploku un kārveli.
- Pasniedz ar maizi un rīsiem vai kartupeļiem. Briseles kāpostus var aizstāt ar skābiem kāpostiem. Pirms pagatavošanas tos labi noskalo.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!