Cūkgaļas sautējums ar bietēm un kāpostiem

Cūkgaļas sautējums ar bietēm un kāpostiem Foto: Cūkgaļas sautējums ar bietēm un kāpostiem

Sastāvdaļas

  • 1 liela galda biete
  • 1 kāpostgalviņa
  • 1 sīpols
  • 250 g cūkgaļas sardeļu
  • 250 g žāvētas cauraugušas cūkgaļas
  • 1/2 l buljona
  • sāls
  • pipari
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Bieti izvāra, atdzesē, nomizo un sarīvē rupjās skaidās.
  2. Kāpostus sagriež strēmelītēs.
  3. Sardeles sagriež ripiņās, gaļu - gabaliņos.
  4. Sakarsētā pannā apcep gaļas gabaliņus, pievieno sardeles un arī tās apcep.
  5. Lielā pannā vai katliņā sakarsētā eļļā apmaisot apcep kāpostus, liek klāt bietes, pieber sāli un piparus.
  6. Nelielā karstumā sautē 10 minūtes. Tad pievieno apcepto cūkgaļu un sardeles, sautē vēl dažas minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes