Cūkgaļas sacepums

Cūkgaļas sacepums Foto: Cūkgaļas sacepums

Sastāvdaļas

  • 800 g mīkstās cūkgaļas
  • 450 ml majonēze
  • 200 g vārītu rīsu
  • 100 g siera
  • 3 vidēja lieluma sīpoli
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • dilles
  • malti pipari
  • sāls

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež nelielos gabaliņos.
  2. Ieziediet plāti ar eļļu, lieciet gaļas kārtu, virsu apaļos sagrieztos sīpolus, apbārstiet ar sāli, pipariem, pārlejiet ar majonēzi.
  3. Cepiet līdz 200°C temperatūrai uzkarsētā cepeškrāsnī.
  4. Kad gaļa paliek gaiši brūna, samaziniet temperatūru un cepiet vēl 15 minūtes.
  5. Pasniedziet pannā apbārstītu ar rīvētu sieru.
  6. Atsevišķi pasniedziet rīsus ar tomātu mērci, apbārstiet tos ar kapātām dillēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes