Sastāvdaļas
- 250 g cūkgaļas
- 50 g sēņu
- 3 olas
- 1/2 sīpola
- 30 g miltu
- rīvmaize
- augu eļļa
- zaļumi
- sāls
- malti melnie pipari
Pagatavošana
- Cep sakapātu sīpolu un sagrieztas sēnes.
- Olas sakuļ, pievieno sakapātus zaļumus, miltus,ceptās sēnes un sīpolus, samaisa.
- Masu lej pannā, cep no abām pusēm omleti.
- Cūkgaļu sagriež gabalos, izdauza ar gaļas āmuriņu no abām pusēm.
- Uzber sāli, piparus pēc garšas.
- Virsū gaļas gabalam liek omleti, satin blīvā ruletē.
- Ruleti nostiprina ar koka iesmiņu, apviļā miltos, olās un rīvmaizē.
- Fritē 10 minūtes.
- Lai pilnībā būtu pārliecināts, ka rulete ir gatava, liek to sakarsētā krāsnī, cep 15-20 minūtes, uzliekot foliju.
- Pasniedzot, koka iesmiņus izņem, rotā ar zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!